Dunjakke

Våre dunjakker til damer er designet for både komfort og stil. Med sporty uttrykk og varme materialer, sørger jakkene for at du kan opprettholde din stil også i de kjøligere og fuktige månedene. Den høye kvaliteten sikrer lang levetid, og komfort. Nedenfor finner du et utvalg av våre dunjakker til dame. Vi slipper en ny kolleksjon med dunjakker 2 ganger i året. Utvalget nedenfor er derfor vår siste kolleksjon med dunjakker.

Hvilke modeller føres i nettbutikken?

I vår nettbutikk så kan du kjøpe alle våre dunjakker og dunkåper i vår siste kolleksjon. Vi slipper 2 nye kolleksjoner per år. Vi har i tillegg til vår kolleksjon av dunjakker til damer en egen kolleksjon med dunjakker til barn.

Hvilke farger har våre dunjakker?

Våre dunjakker til dame kommer i flere farger, deriblant Phantom (sort), Forest Night (grønn), Rose Violet (rosa), Svart og Leopard, Jet Black (sort), og Shadow Grey (pudder rosa).Det store utvalget av farger gjør at du enkelt kan matche slik du ønsker. Dette er dessuten moderne farger som mest sannsynlig vil gli rett i garderoben til de aller fleste norske kvinner.

Det store utvalget av farger gjør at du enkelt kan matche slik du ønsker. Dette er dessuten moderne farger som mest sannsynlig vil gli rett i garderoben til de aller fleste norske kvinner. Farger kan selvfølgelig variere fra kolleksjon til kolleksjon. Om du ikke finner en farge som du har lyst på så kan du melde deg på vårt nyhetsbrev for å få et varsel når vi slipper en ny kolleksjon.

Hva er dunjakkene laget av?

Våre dunjakker til damer er laget av materialer i høy kvalitet. Blant annet er 90/10 sertifisert og dyrevennlig gåsedun benyttet for å både tilby varme på de kjøligste vinterkveldene. Enkelte av våre dunjakker er laget med alpakkaskinn, dette er sertifisert og dyrevennlig skinn.

Vannavstøtende materialer som nylon og polyester sikrer at jakken holder seg tørr i all slags vær. Sist, men ikke minst, har våre dunjakker til damer såkalte YKK glidelåser. Disse er anerkjent av mange som de beste glidelåsene, og de sikrer høy holdbarhet og lang levetid på din dunjakke.

Hvordan vasker jeg dunjakken min?

Med unntak av dunjakker med alpakkaskinn, der alpakkaskinnet skal kneppes av før vask, følger alle våre modeller samme prosess. Start vasken med å lukke alle glidelåser.

Vi anbefaler å benytte mild såpe. Blekemiddel og andre rensemidler bør unngås. Sett vaskemaskinen til få omdreininger og maksimalt 30℃. I tørketrommelen er et godt triks vi benytter flere omganger med tennisballer. Les alltid vaskebeskrivelsen før du vasker din dunjakke.

Hvordan fungerer frakt på dunjakker?

Alle forsendelser under kr 2000,- nok koster kr 190,-, over kr 2000,- nok sendes gratis i Norge. Retur koster 190,- mens bytte innenfor samme varenavn til annen str eller annen farge er gratis. Din dunjakke sendes fra oss innen 24 timer etter ordren er plassert. Deretter kan du forvente pakken innen 5 virkedager. Vårt lager er stengt lørdag og søndag, derfor avviker 24 timer i helger/helligdager, kan også forekomme avvik under salg da det er ekstra stor pågang

Dersom du ikke skulle bli helt fornøyd, står du fritt til å sende pakken i retur – det koster kr 190,- som trekkes fra refunderingen. Vi har troen på våre lange dunjakker til damer, og du kommer til å elske den!

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter