Dunkåpe

Våre dunkåper til damer sikrer at du holder varmen selv på de kjøligste vinternettene. De sterk isolerende materialene, kombinert med det flotte designet, gjør at dunkåpene i vårt sortiment er blitt en bestselger blant våre kunder. En lang og romslig dunkåpe kan være det rette valget når du skal holde varmen her i nord.

Hvilke dunkåper har vi i nettbutikken?

Vår nettbutikk fører for øyeblikket hele vår siste kolleksjon. Her finner du opptil flere dunkåper og ikke minst flere dunjakker. Vi har lange dunkåper og et svært godt utvalg. Alle våre dunkåper holder en meget høy kvalitet og ikke minst eksklusivt design. VI kommer med nye kolleksjoner 2 ganger i året og da vil vårt utvalg i nettbutikken endre seg. Hvis du ønsker å få med deg når vi lanserer neste kolleksjon, da anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Hvilke farger kan jeg velge for min dunkåpe?

Jet Black (sort), Nimbus Cloud (kritthvit), Forest Night (grønn), Deep Well (blå), Shadow Grey (pudder rosa), Brown Olive (brun/oliven), og Navy (blå) er fargene vi foreløpig fører for dunkåper i vår nettbutikk. Vi gjør oppmerksom på at fargene gjerne varierer fra kolleksjon til kolleksjon.

Disse fargene spenner om både klassiske og moderne stiler. Dermed er det enkelt å kombinere og matche med andre plagg, både fra tidligere perioder og dagens moderne moter.

Hva slags egenskaper har våre dunkåper?

Våre dunkåper til damer rekker alle ned til låret, og de har lange ermer. Dette sikrer at kåpen dekker store deler av kroppen og holder deg varm. De høye halsene og romslige hettene forsterker dette. Noen av våre dunkåper har også håndleddsvarmere med tommelhull.

Diverse praktiske lommer, samt trykknapper sørger for høy funksjonalitet.

Dunkåpene holder deg varm fra -10 til -20℃. Dermed kan du holde deg varm selv på de kjøligste vinternettene med disse kåpene.

Hvilke materialer er kåpene laget av?

Samtlige av våre dunkåper til damer benytter 90/10 sertifisert og dyrevennlig gåsedun. Enkelte av våre modeller benytter også sertifisert og dyrevennlig alpakkaskinn. Dette er viktig for oss, da vi ønsker å vise vår dedikasjon til dyrenes velvære.

Yttermaterialene varierer mellom nylon og polyester. Felles for alle våre dunkåper til damer, er derimot at yttermaterialene er vannavstøtende. I vær som snø, regn, og sludd, er dette viktig for å holde seg tørr.

Vi er også stolte av å tilby YKK glidelåser på alle våre dunkåper. Disse er anerkjent som en av de beste glidelåsene i verden, og de sikrer lang holdbarhet og god funksjonalitet for alle dine lommer, samt lukking av kåpen.

Kan jeg vaske min dunkåpe?

Naturligvis kan du det! Merk derimot at du bør følge nøye instruksjoner for vasken. Alle våre dunkåper til damer følger samme steg, men på jakker med alpakkaskinn så er det viktig å huske at alpakkaskinnet skal kneppes av.

Det anbefales å bruke mild såpe. Ikke bruk andre rensemidler eller blekemiddel. Et program med få omdreininger og maksimalt 30℃ er å anbefale for best resultat. Vi anbefaler til slutt flere omganger i tørketromler, der bruk av tennisballer er et godt triks å benytte.

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter