Dunjakke barn

Alle voksne ønsker selvfølgelig at barna skal holde seg varme. Nettopp derfor har dunjakke til barn vært så populært i mange år. Det er dessverre ikke alle barna som liker å gå i dunjakker, men det kan fort endre seg når stilen er fin. Våre dunjakker til barn er meget ettertraktede, både fordi de er kule og varme på samme tid.

Farger på dunjakke til barn

Fargen på dunjakken er viktig for barna, og kanskje spesielt viktig for jentene. De skal nemlig gjerne matche forskjellige plagg. Deep Well (sort) og Forest Night (grønn) er de to fargene vi tilbyr for øyeblikket. Disse fargene vil kunne matche med det aller meste.

Bakgrunnen for det, er at dunjakkene har en matt farge. Denne matte fargen har den evnen at den kan matche selv med mer fargesprakende alternativer der ute. Barna vil elske hvordan fargene på deres dunjakker ikke trenger å inngå kompromiss med alle de andre klærne i garderoben.

Hvilke egenskaper har dunjakke til barn?

Kjøper du en dunjakke til barn hos oss, får du med en rekke forskjellige egenskaper. Først og fremst er den gode varmen noe de fleste foreldre nok bryr seg om minst like mye som barna.

Jakkene rekker til hoften, har lange ermer, og ikke minst er håndleddsvarmere kjekke å ha for barn som glemmer hanskene sine. Høy hals dekker også mot at kald luft skal sive inn i det sensitive området.

Andre egenskaper, slik som frontlommer med glidelås og avtakbar hette, kommer også godt med for aktive barn. I lommene kan for eksempel mobiler oppbevares mens barna leker. Uansett er den kanskje mest imponerende egenskapen at jakken tåler opptil -15 ℃.

Materialene bak en dunjakke til barn

Når vi skulle velge materialene å bruke i en dunjakke til barn, ønsket vi å inkludere kvalitet, fleksibilitet, og dyrevelferd. Vannavstøtende yttermaterialer var dessuten viktig for oss. Duratech er derfor yttermaterialet i våre dunjakker til barn.

80/20 sertifisert dyrevennlig gåsedun er også benyttet. Dyrevelferden står høyt for oss, og dette er også en verdi vi ønsker at både barn og foreldre skal se i våre dunjakker.

Våre YKK glidelåser understreker kvaliteten bak dunjakkene. Disse glidelåsene er kjente for å være blant de mest slitesterke. Selv de mer hardhendte barna vil ikke kunne true den lange levetiden til disse glidelåsene, enten det er snakk om lukking foran eller en lomme.

Hvordan bør du vaske dunjakke til barn?

Dunjakke til barn bør vaskes i henhold til spesifikke instruksjoner for å sikre best mulig resultat. Vi anbefaler på det sterkeste at det kun brukes mild såpe, og at du setter vaskemaskinen til et program med få omdreininger og maksimalt 30 grader.

Deretter er tørkeprosessen minst like viktig som vasken, og her anbefaler vi flere runder i tørketrommel. Bruk helst tennisballer mens du kjører dunjakken gjennom tørketrommelen. Lave temperaturer, og som nevnt flere runder, er å anbefale for det beste resultatet her.

Fraktdetaljene du trenger å vite

Vi er dedikerte til å få pakkene levert så raskt som overhodet mulig. Så snart du legger inn en ordre, sikrer vi at denne forlater vårt lager innen 24 timer. Deretter vil Posten innen 5 virkedager levere din dunjakke til barn. Planlegger du en julegave? Da bør du bestille i god tid før rushet.

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter