Dunparka

En dunparka er kjent for å kombinere sporty egenskaper med praktiske fordeler. Det eksklusive designet på våre parkas vekker dessuten også frem urbane trekk. Dette alternativet er dermed perfekt for deg som liker å se bra ut også på de kaldeste dagene. Hold overkroppen varm og stilen intakt med en dunparka.

Hvordan er fargeutvalget på deres dunparkas?

Det er modellen Sirius du skal velge om du ønsker en dunparka. Her kan du ta valget mellom to farger: Deep Well (blå) og Forest Night (grønn). Dette er stilige, men mer nøytrale farger. Det innebærer at de helt fint matcher med de aller fleste plagg du har i garderoben.

Den matte overflaten gjør fargematchingen ekstra enkel. Du kan dermed fint ha på deg favorittgenseren under jakka, tross at den kanskje er utfordrende i fargene. De andre fargene på jakken, slik som glidelåsene, er også nøytrale, men eksklusive.

Hvilke egenskaper har en dunparka?

Kjøper du en dunparka, får du et varmt plagg som dekker hele overkroppen ned til lårene dine. Bakstykket er enda litt lengre nede enn fronten. Din dunparka lukkes med en glidelås foran, men du kan stramme den til helt nederst for å holde på varmen ytterligere.

Med både brystlommer og sidelommer, har du godt med plass i din dunparka. Håndleddsvarmere tilbyr videre god funksjonalitet. Disse har dessuten også høy hals med fleece, slik at du aldri fryser her. Den store hetten sikrer også at hodet kan dekkes til godt.

Vår dunparka har en vannsøyle på 10 000 mm, og den holder deg garantert varm helt ned til 10 minusgrader. Enten det er vått eller iskaldt vær, vil din nye parkas ikke bare se bra ut, men by på de egenskapene du trenger for å holde deg varm.

Materialer i din dunparka

Pafo Tex yttermateriale og 100 % nylon med vannavstøtende back coating sikrer at din dunparka er vanntett. I det norske klimaet vil vær og vind alltid være et problem, men da er det fint med et ytterplagg som ikke bare er varmt, men også stenger vannet ute.

90/10 sertifisert dyrevennlig gåsedun er en selvfølge i vår dunparka. Vi står alltid inne for en dyrevennlig tilnærming til klesproduksjon, og dette er viktig for oss å vise.

Sist, men ikke minst, leveres vår dunparka med YKK glidelåser. Disse er blant de beste i markedet, og de gir deg en fantastisk god levetid. Da skal du ikke bekymre deg for at glidelåsen ryker med det første i hvert fall.

Hvordan vasker du en dunparka?

Først og fremst skal du huske på at en dunparka krever litt ekstra kjærlighet i vasken. Lukk først alle glidelåser. Bruk mild såpe, og unngå å benytte blekemiddel. Det er best om du benytter et program som har få omdreininger, og at du ikke går over 30 ℃.

Et annet godt tips som vi anbefaler, er å benytte tennisballer i tørketrommelen. Her anbefaler vi for øvrig også flere omganger på en lav temperatur, helt til din dunparka er tørr. Les alltid instruksjonene nøye dersom du er usikker på hvordan du vasker en dunparka.

Når vil jeg motta min dunparka?

Din dunparka blir tilsendt innen 24 timer etter bestilling. Siden det er Posten som står for våre leveringer, kan du forvente den i løpet av 5 virkedager maks. Husk på at frakt på alle kjøp over 2000,- kr er helt gratis hos oss. Ved retur trekker vi kr 190,- return fee, bytte innenfor samme varenavn til annen str eller farge er gratis

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter