Lang dunkåpe dame

En lang dunkåpe til dame gir deg den ekstra varmen som er fin på de kaldeste vinternettene. Tradisjonelle dunkåper dekker gjerne ned til lårene, men det er flere som ønsker seg at hele låret, samt knærne, altså skal dekkes. Dette vil en av våre lange dunkåper til dame sørge for å gjøre, slik at du holder deg god og varm om vinteren.

Hvilket fargeutvalg har dere for lang dunkåpe til dame?

Vårt fargeutvalg for lang dunkåpe til dame er meget godt. Du kan velge mellom Deep Well (blå), Jet Black (sort), Forest Green (grønn), Shadow Grey (pudder rosa), og Nimbus Cloud (kritthvit). Dette er alle moderne farger, og da gjerne farger som passer med den garderoben som mange allerede har.

Dermed kan en helt fint for eksempel ha på seg en av dine gensere under dunkåpen, uten at stilen kræsjer når du åpner glidelåsen. Den enkle fargekombinasjonen for de lange dunkåpene er en veldig stor fordel om du forsøker å fortsatt se fin ut i vintermånedene.

Hvilke egenskaper har dunkåpene?

Det sier seg kanskje selv, men en lang dunkåpe til dame vil sikre deg mer varme. Denne dekker nemlig ikke bare over din overkropp, men også så mye som mulig av beina. Våre modeller strekker ned over knærne, og til og med leggene nyter av varmen her.

En lang dunkåpe har dessuten også gjerne lengre ermer, og våre modeller tilbyr også håndleddsvarmere. Dessuten har disse en hals i fleece, slik at kulden tilnærmet ikke slipper inn noe sted.

Vann er også stengt unna, da med vannsøyle på 10 000 mm. Lagringsplass i form av sidelommer og brystlommer må også sies å være en ganske stor fordel ved å anskaffe en lang dunkåpe til bruk denne vinteren.

Hvilke materialer består dunkåpen av?

Dunkåpene våre består kun av de beste og mest dyrevennlige materialene som finnes i markedet. Kvaliteten er for oss viktig, og i tillegg til nylon og polyester, så er gjerne våre dunkåper bestående av en vannavstøtende coat backing. Den sikrer at dunkåpen er tilnærmet helt vanntett.

Vårt gåsedun er dessuten også 90/10 sertifisert dyrevennlig. Dette gjelder alle våre dunkåper, slik at du kan garanteres at dunet har gjennomgått en prosess med dyras beste i tankene. Vi er stolte av å bidra til et skifte for dette innenfor bransjen.

Et annet viktig punkt som bør nevnes, er at våre glidelåser er av typen YKK. Kort og godt er dette blant de beste alternativene som finnes i markedet, og denne kjente typen glidelåser sikrer ekstra lang levetid for din dunkåpe.

Slik vaskes en lang dunkåpe til dame

Alt som har med dun å gjøre, krever gjerne litt ekstra god håndtering i vask. Sørg for at du alltid følger instruksjonene nøye. Bruk mild såpe, få omdreininger, og unngå å gå over 30 ℃.

Deretter anbefaler vi et ganske godt triks i tørketrommelen, over flere runder. Benytt tennisballer, og kjøre tørketrommelen på et program med lav temperatur, for å sikre en langsom og riktig tørking av din dunkåpe.

Frakt for din lange dunkåpe

Ønsker du å vite når din lange dunkåpe kommer i posten? Vi vil alltid sørge for at pakkene forlater vårt lager innen 24 timer etter at en ordre er plassert. Deretter er det opp til Posten å levere pakken innenfor 5 virkedager. Eksakt leveransetid avhenger mest av hvor du bor.

Alle forsendelser under kr 2000,- nok koster kr 190,-, over kr 2000,- nok sendes gratis i Norge. Retur koster 190,- mens bytte innenfor samme varenavn til annen str eller annen farge er gratis. Din dunjakke sendes fra oss innen 24 timer etter ordren er plassert. Deretter kan du forvente pakken innen 5 virkedager. Vårt lager er stengt lørdag og søndag, derfor avviker 24 timer i helger/helligdager, kan også forekomme avvik under salg da det er ekstra stor pågang

Dersom du ikke skulle bli helt fornøyd, står du fritt til å sende pakken i retur – det koster kr 190,- som trekkes fra refunderingen. Vi har troen på våre lange dunjakker til damer, og du kommer til å elske den!

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter