Lang dunjakke

En lang dunjakke hjelper deg å holde varmen over hele kroppen, selv i de kaldeste vintermånedene. Våre lange dunjakker til damer dekker i tillegg til overkroppen også bein, armer, hals, og hode om du bruker hetten. Det stilige designet gjør dessuten at du ikke trenger å fryse for å se bra ut i vintermånedene.

Hvilke lange dunjakker kan jeg velge mellom?

Vi tilbyr flere dunjakker fra vår siste kolleksjon. I vår siste kolleksjon for 2020/21 så er det Pollux som er den lengste dunjakken, og denne dekker hele veien ned, forbi knærne. På de aller kaldeste vinterdagene, er denne dunjakken herlig å ha.

Våre dunjakker til damer fra Sirius, Polaris, Rigel, og Stella, dekker ned til over lårene. Disse vil dermed også være gode alternativer for å sikre at store deler av kroppen din holdes varm.

Hvor mange fargevalg har de lange dunjakkene?

Den lengste dunjakken er Pollux, som dekker over knærne, kommer i fargen Jet Black (sort). Blant de andre jakkene kan du velge fargene Jet Black (sort), Nimbus Cloud (kritthvit), Forest Night (grønn), Deep Well (blå), Shadow Grey (pudder rosa), Brown Olive (brun/oliven), og Navy (blå).

Det er med andre ord flere enn nok farger å velge mellom her. Dette gjør det enkelt å matche dunjakkene med det du allerede har i garderoben din. Siden fargene også er matt, gjør dette kombinasjoner med andre farger i garderoben enklere å utføre.

Egenskaper for lange dunjakker til damer

Lange ermer, dekke over lår (og knær med Pollux), samt dekke over hals og håndledd, er blant egenskapene lange dunjakker kan by på. Håndleddsvarmerne hos majoriteten av merkevarene er en fin bonus på vinteren.

Samtlige av dunjakkene kommer med en matt overflate. Videre kjennetegnes de av store lommer med mye plass, samt YKK glidelåser. YKK har med årene blitt et kjennemerke på glidelåser av meget god kvalitet. Da er du sikret høy holdbarhet.

Hvilke materialer består dunjakkene av?

Alle våre lange dunjakker til damer består av 90/10 sertifisert og dyrevennlig gåsedun. Polaris benytter også sertifisert og dyrevennlig alpakkaskinn. Dette understreker vår kamp for god dyrevelferd.

De vannavstøtende yttermaterialene vil enten være nylon eller polyester, avhengig av hvilken merkevare du går for. I det norske klimaet, der mye regn, sludd, og snø daler ned, er det et viktig poeng at disse lange dunjakkene holder deg tørr.

Materialene disse jakkene består av, sikrer at du kan holde deg varm ved temperaturer ned til -20℃. Vi har håndplukket materialene for våre lange dunjakker til damer, for å sikre en høy kvalitet, men også fantastisk komfort.

Slik vasker du en lang dunjakke

Dersom du bruker en dunjakke tritt og ofte, er det lurt å vaske den. Da bør du derimot følge en del forhåndsregler. Vi anbefaler at du leser våre instruksjoner nøye. Skal du vaske en lang dunjakke, er prosessen temmelig rett frem for samtlige modeller.

Alpakkaskinnet på Polaris kneppes av før vasken startes, som eneste avvik fra standardprosessen for vask. Ellers anbefales det for alle lange dunjakker i vårt sortiment å bruke mild såpe, program med lav omdreining, og maksimaltemperatur på 30℃. Til slutt vil flere omganger i tørketrommel på lav temperatur være fornuftig. Bruk gjerne tennisballer her.

Hvordan fungerer frakt hos dere?

Alle forsendelser under kr 2000,- nok koster kr 190,-, over kr 2000,- nok sendes gratis i Norge. Retur koster 190,- mens bytte innenfor samme varenavn til annen str eller annen farge er gratis. Din dunjakke sendes fra oss innen 24 timer etter ordren er plassert. Deretter kan du forvente pakken innen 5 virkedager. Vårt lager er stengt lørdag og søndag, derfor avviker 24 timer i helger/helligdager, kan også forekomme avvik under salg da det er ekstra stor pågang

Dersom du ikke skulle bli helt fornøyd, står du fritt til å sende pakken i retur – det koster kr 190,- som trekkes fra refunderingen. Vi har troen på våre lange dunjakker til damer, og du kommer til å elske den!

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter