Vi tror dere kommer til å elske de nye cashmere- produktene våre.

Cashmere regnes for å være verdens mykeste og varmeste materiale. Det er lett og behagelig, klør ikke og kjennes mykt mot huden.

Cashmere-fiber er et helt naturlig materiale, og våre eksklusive plagg er laget i 100 prosent cashmere. Vi har ikke blandet inn lavere ullkvalitet eller syntetiske fibre. Det er en skikkelig luksusfølelse å ha dem på.

Med unntak av noen fine, små detaljer har vi holdt oss til et klassisk, rett snitt på genseren og cardiganen. De kan de brukes sammen eller hver for seg til alt fra classy jobbantrekk på kalde dager, som isolerende lag under skiklærne eller avslappede hverdagsklær.

Kombinert med våre utrolig myke bukser i børstet cashmere, er de det ultimate settet! Buksene er i glattstrikk med en svak sleng fra kneet som gjør at de sitter akkurat som de skal.

Husk at barn har minst like mye glede av cashmere som voksne. Ullen til cashmere-geitene er skapt for å tåle temperatursvingninger på opp til 50 grader i løpet av et døgn. Derfor har fibrene en unik, regulerende kvalitet.

Perfekt for store og små som er ute i kuldegrader.

Peace & love
Thea og Maja

Risk-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

On all orders in Norway and for orders over 200USD/200EUR worldwide.

Join our newsletter

0

Your Cart is Empty