Vi spurte nybakte tobarnsmor Tine Monsen om den fineste opplevelsen hun hadde hatt i en av jakkene våre. En kjærestetur til Island for litt under et år siden ligger friskt i minne.

Blogger og fotograf Tine Monsen er kanskje over gjennomsnittet glad i jakkene våre. Og vi syns hun ser like fin ut i Polaris, som i Castor og Pollux. Men Rigel er Tines favoritt.

– Årets Rigel har seilt opp som den fineste nå synes jeg, med knyting i livet får man en kjempefin fasong på jakken, selv om man er godt pakket inn i myk dun, sier hun.

Fortiden handler tinemonsen.no mye om husets lille nye, sjef og ifølge bloggen hennes er Rigel også en god beskyttelse mot brystbetennelse.

Da vi spurte Tine om hun hadde et favorittminne i en av jakkene våre, kom helgetur med kjæresten raskt frem. Det er det kanskje flere grunner til.

– For et rått, vilt og vakkert sted! Pollux’en ble med til Island i fjor vinter, og det var fantastisk å oppleve både Den blå lagune og Reykjavik uten å være kald ett sekund, sier hun og legger til med et smil:

-Jammen ble jeg ikke gravid på denne turen også!

Alle de fine bildene har vi fått låne av Tine Monsen.

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 2000NOK

Join our newsletter