Tina Skarbøe

Navn: Tina Skarbøe

Yrke: SoMe innholdsprodusent og rådgiver, digital markedsfører, planlegging og gjennomføring av event. Har stor tro på at arbeidserfaring er like viktig, om ikke mer en skolebenken. For meg er hvert øyeblikk en mulighet til å vokse og utforske nye horisonter. Jobber også i barnehage. 

Som en person som elsker hardt, brenner Tina lidenskapelig for kvinnehelse og barns rettigheter. Hun er ikke redd for å bruke stemmen sin der urettferdighet rår. Tinas tro på en bedre fremtid reflekteres også i hennes bærekraftige hverdagstips.

Hva er ditt bærekraftige hverdagstips?

Å lære barna tidlig om bærekraft, fordi de er nøkkelen til vår fremtid. Ved å være bevisst i valgene vi tar, enten det er gjennom bruk av produkter som varer, kjøp av brukte varer eller støtte til lokale bedrifter som Fleischer Couture, kan vi alle gjøre en forskjell.

Hva gjør deg glad?

Det som virkelig lyser opp min dag er min fantastiske familie, en deilig kopp kaffe om morgenen, og evnen til å sette pris på de små øyeblikkene i hverdagen. Disse enkle gledene gir livet en dypere mening. Dette er noe jeg må minne meg selv på når det brenner i verden. 

Hvorfor velger du Fleischer Couture?

Når det gjelder klesvalg, står jeg bak Fleischer Couture av flere grunner. For det første ønsker jeg å støtte norske bedrifter, og Fleischer representerer for meg kvalitet over kvantitet. Jakken min, som jeg har hatt i 6 år, er fortsatt like varm og ser nesten ny ut. Den er skapt for den norske vinteren, og det er ingenting som slår følelsen av å være varm og beskyttet, spesielt når kulden biter.

For meg er det få ting verre enn å fryse, og derfor er Fleischer Couture mitt valg – en beslutning som både er etisk og komfortabel.

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter