SYLVIA NORDSKAR

Navn: Sylvia Nordskar

Yrke: Ultra- og fjelløper i verdenstoppen. Jobber med revisjon, finans og treningsveiledning utenom konkurransesesong

Alder: Akkurat fylt 30 år!

Hva er ditt bærekraftige hverdagstips?

Å handle norsk og lokal mat, lage kreative retter av matrester, og ta sykkel eller joggesko for ærend og pendling er alle enkle bærekraftige hverdagsgrep for meg. På idrettsarenaen ønsker jeg å være et forbilde for andre utøvere og spesielt for andre damer som ønsker å leve ut sine drømmer og mål. For å holde meg oppdatert leser jeg Klima og Energi sitt ukentlige nyhetsbrev og hører på bærekraftspodcaster. 

Hvorfor velger du Fleischer Couture?

Jeg ble introdusert til merket gjennom min venninne og grunder av bærekraftsselskapet Vandre som hjelper Fleischer Couture med reparasjon og gjenbruksløsninger. Jeg kjøper helst klær fra norske merker med fokus på bærekraft når jeg skal ha noe nytt, og synes Fleischer Couture har utrolig mye lekkert! Nylig forelsket meg i de fine linskjortene som stod på ønskelisten til 30-års dagen min:) 

Hva gjør deg glad?

Rå natur og fysisk aktivitet gjør livet rikt! Fra jeg var liten har jeg blitt dratt ut på tur i skog og fjell med mine tre eldre brødre og foreldre, enten om jeg ville eller ei! Veldig takknemlig for denne lidenskapen idag og definitivt noe jeg ønsker å videreføre til mine egne barn. Nye bekjentskap, min gode familie, nære venner og min fantastiske mann gjør meg også glad!

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter