SIRI ØSTVOLD

Navn: Siri Østvold

Yrke: Creator, storyteller og idretssutøver

Jeg er selvstending konsulent med merkevare som spesialitet, med strategi, utvikling og design. Jeg har co-foundet og være CEO for Ærli, og er co-founder av The Rebellion som lager unike retreats for ledere, med fysisk, mentalt eller emosjonelt utfordrende aktiviteter i natur, kombinert med impact sessions og workshops. Ellers kan jeg nevne jeg er fridykker med norgesmester-titler og har ti nasjonale rekorder. Jeg er Breatheology instruktør, og gjør også oppdrag for film og produksjoner gjerne med vann og undervanns scener. 

Hva er ditt bærekraftige hverdagstips?

Prøv å se om du kan kjøpe mindre og heller skape og oppleve mer! Det er et enkelt tips, som det er lett å gjøre noe med umiddelbart. Det er så mye i hverdagen vår som er lagt opp til at vi skal være passive konsumenter, og vi er så vant til det. Så noen ganger er det bare et lite tankesprang som må til for å huske på at vi er skapende mennesker, og det er mye glede i det i seg selv.

Du kan skape minner ved opplevelser ute i natur, eller høste mat fra lokalmiljøet ditt, eller lære deg noe nytt du har hatt lyst til lenge. Du kan gi opplevelser og minner i gave til de du er glad i stedet for ting.

Ellers er jeg selv glad i kvalitet i tingene jeg omgir meg med, i materiale og design. Gjerne fra norske bevisste og dyktige designere om jeg har mulighet til det. Det er viktig å ta vare på det du har slik at tingene varer, og gi eller selg de videre slik at noen andre kan glede seg over produktet. Det er også utrolig mye fint man kan finne brukt, og det er noe ekstra fint ved å overta noe som har hatt et liv tidligere og kunne gi det videre, som Fleisher Continues også er et eksempel på.

Delingstjenester eller leie produkter er noe som bare kommer til å bli vanligere og vanligere, og det kan være med på å gjøre hverdagen både lettere og man får mer kvalitet for pengene.

Foto: Mitch Brown

Hva gjør deg glad?

Smilende ansikter, solskinn på kinn, blomsterdufter, havbris, bølgeskvulp, gode klemmer, familie og venner, lukten av agurk, smaken av honning, store snøflak, morgenkaffe, logrende hunder, musikk, bade i varmt hav, dykketurer, fargerike fisk, dansende tang og tare, og morgenbad i kald sjø er bare noen av tingene som detter inn i hodet mitt akkurat nå. Og ikke minst sjokolade, hehe!

Hvorfor velger du Fleischer Couture?

Jeg liker hvordan klærne deres er så lette å kombinere og bruke! Både sammen med hverandre, eller i kombinasjon med mine ting, og både på fjellet og sjøen eller i byen. Så enten det er for å være aktiv ute med noe funksjonelt og kult, eller om jeg vil pynte meg litt med å mikse inn noe litt uventa. Som for eksempel med noen kule boots eller pumps, og noen tøffe smykker til. God kvalitet og passform som føles godt på, sammen med ’tidløst’ design gjør at de blir favoritter i ligger fremst i skapet.
 

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter