Vår historie

Fleischer Couture – begynnelsen

Ideen til klesmerket Fleischer Couture ble født av et ønske om å lage en skijakke for jenter som både var funksjonell og så bra ut. På tidlig 2000-tallet var ikke det lett å oppdrive og vi så en mulighet i markedet for å lage skijakker for damer med tekniske egenskaper i et klassisk, elegant design.

Etter endte studier i design og markedsføring i utlandet dro vi tilbake til Norge og satte i gang arbeidet med og gjøre drømmen vår til virkelighet. Målet og drivkraften var å skape klær og uttrykk som ikke fantes i markedet.

Ved og kombinere mote og sport ønsket vi å skape produkter enhver kvinne kan føle seg seg fin i til tross for kaldt vær. Designet, passformen, de tekniske detaljene og materialvalget til våre produkter er skapt for kvinner i en aktiv hverdag. Signaturkåpen Polaris Down Coat med alpakkapels er nettopp et eksempel på det!

For Fleischer Couture er det detaljer som gjør at vi skiller oss ut. Dette kan være gulldetaljer på regnjakken eller gullknapper på signaturkåpen.

Eksklusivitet har hele veien vært viktig for oss. De første sesongene var plaggene nummererte og produsert i et begrenset antall. I dag er de ikke lenger nummererte, men eksklusiviteten ivaretaes gjennom vår distrubusjonsstrategi.

Vi etterstreber tidløse og slitesterke plagg med god kvalitet. Derfor bruker vi mye tid på produktutvikling. All designarbeid skjer på kontoret vårt på Skøyen i Oslo, mens produksjonen utføres i Kina.

Vi bryr oss!

Bærekraftig produksjon står høyt på vår agenda. Gjennom medlemskap i Initiativ for Etisk Handel (IEH) jobber vi aktivt med å opptre ansvarlig overfor mennesker og dyr og etiske hensyn er førende for valg av materialer. Dette arbeidet er krevende for en liten aktør som oss, men vi blir motivert av å se at selv små tiltak hjelper!

Dunjakkene og -kåpene er laget av dyrevennlig dun fra gjess som blir brukt i matproduksjon. Våre dunkåper har alpakkapels festet på hetten. Vi støtter ikke pelsoppdrett og derfor bruker vi kun pels fra alpakkadyr som dør en naturlig død.

Les mer om materialvalg og dyrevelferd her

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter