Helene Ragnhild

Navn: Helene Ragnhild

Yrke: YogaErnæringsrådgiver, influenser og gründer av Glødende kosthold, en kosthold- og livsstilskurs som tar deg fra sliten og oppblåst til å stråle innenfra og ut

Alder: 33 år

Hva er ditt bærekraftige hverdagstips?

Akkurat som jeg sier med kosthold, tenk på alle de små tingene du kan gjøre! I stedet for å bli lammet og tenke alt eller ingenting, gjør små ting hver dag for å leve mer bærekraftig. Test å spise mer belgvekster som linsetaco eller falafler, spis mer grønnsaker (gjerne i sesong), velg god dyrevelferd og kjøpe heller klær i god kvalitet som du elsker og bruker lenge enn fast fashion.

Hva gjør deg glad?

Jeg blir glad når jeg fokuserer på alle de små og store tingene jeg har og viser takknemlighet for dem. En varm matcha latte på en kald høstdag, tente lys, gode ullplagg inntil huden, den klemmen jeg får når jeg henter i barnehagen eller å våkne inntil minstemor. Også elsker jeg å å spise mat som nærer tarmbakteriene, det gir meg en glad kropp!

Hvorfor velger du Fleischer Couture?

Jeg velger Fleischer couture for deres fantastiske kvalitet og tidløse, feminine design i nydelige farger. Som mamma vil jeg både være varm og føle meg fresh, også er jeg opptatt av å investere i plagg som jeg gleder meg til å finne frem sesong etter sesong, det gjør jeg virkelig med disse.

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter