Ekstra lang dunkåpe

Alt som har med dun i ytterplagg å gjøre, hjelper med å holde deg varm. Enda bedre er det derimot med en ekstra lang dunkåpe som kan dekke både armer og ben til tå- og fingerspissene. Våre ekstra lange dunkåper er perfekte for de kalde vintermånedene, men de er også stilige å se på, noe som sikrer en god stil også på vinteren.

Hvilke farger kan du få en ekstra lang dunkåpe i?

Det finnes et bredt utvalg av ekstra lange dunkåper i vårt sortiment. Farger som Deep Well (blå), Jet Black (sort), Forest Green (grønn), Shadow Grey (pudder rosa), og Nimbus Cloud (kritthvit), sikrer at du nesten garantert kan velge akkurat den fargen du ønsker.

Det betyr at du enklere kan matche din dunkåpe med resten av klærne i garderoben. Dessuten kommer våre dunkåper ofte med matte farger, slik at sjansene for å matche godt med andre farger er veldig store – selv de litt mer vågale fargene klær har.

Egenskaper for en ekstra lang dunkåpe

En ekstra lang dunkåpe kommer selvfølgelig med den åpenbare egenskapen at den holder deg varm og god. Det at den dekker langt nedover lårene, sikrer at du ikke får kalde lår, noe som ofte skjer på de kjøligste dagene i året. Lange ermer, der flere modeller har håndleddsvarmere, er også kjekt.

Det er derimot ikke bare varmen som er fin ved en ekstra lang dunjakke. Lagringsplass i diverse brystlommer og sidelommer er meget praktisk. En hette som kan tas av og på er også veldig fint.

Kjøper du en dunkåpe hos oss, er du også garantert vannsøyle på 10 000 mm. Dette innebærer at dunkåpen i det store og det hele holder de fleste regnstormer unna. Det skal en god del til for å trenge gjennom denne dunkåpen.

Materialer i din dunkåpe

Vi velger nøye ut materialene vi bruker i våre dunkåper, og både kvalitet og dyrevelferd står høyt. Flere av våre dunkåper baserer seg på nylon og polyester, og en vannavstøtende coat backing sikrer at du holder deg tørr, enten du møter regn, sludd, eller snø.

Våre dunkåper har for øvrig også 90/10 sertifisert dyrevennlig gåsedun. Det at dyrene tas godt vare på er viktig for oss når vi velger ut materialene vi benytter i jakkene, og derfor er dette også en egenskap ved materialene som vi er meget stolte av.

For å sette prikken over i-en, har vi valgt YKK glidelåser i våre dunkåper. For å dekke hele kroppen din, skal du bare enkelt dra din slitesterke glidelås hele veien opp. Glidelåsene fra YKK er kjent for å vare i evigheter, slik at din dunkåpe tåler en støyt.

Slik vaskes en ekstra lang dunkåpe

Det sier seg nok selv at en ekstra lang dunkåpe ikke kan vaske som et hvilket som helst plagg. Vi anbefaler å benytte mild såpe, samt et program med få omdreininger. Ikke gå over 30 ℃.

Videre er det anbefaler å benytte flere runder i tørketrommelen. Et godt tips fra oss er å også her benytte seg av tennisballer. Bruk tørketrommelen helt til din dunkåpe har blitt tørr. Det krever litt tålmodighet av enkelte.

Når mottar jeg dunkåpen?

Alle forsendelser under kr 2000,- nok koster kr 190,-, over kr 2000,- nok sendes gratis i Norge. Retur koster 190,- mens bytte innenfor samme varenavn til annen str eller annen farge er gratis. Din dunjakke sendes fra oss innen 24 timer etter ordren er plassert. Deretter kan du forvente pakken innen 5 virkedager. Vårt lager er stengt lørdag og søndag, derfor avviker 24 timer i helger/helligdager, kan også forekomme avvik under salg da det er ekstra stor pågang

Dersom du ikke skulle bli helt fornøyd, står du fritt til å sende pakken i retur – det koster kr 190,- som trekkes fra refunderingen. Vi har troen på våre lange dunjakker til damer, og du kommer til å elske den!

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter