Sommer dunjakke

Dunjakken er av de aller fleste assosiert med de kjøligste vintermånedene. Dunet holder en lun og fin varme som beskytter deg mot både iskalde temperaturer og sur vind. Men også under en kald sommer kan dunjakken være praktisk å ha. Lettere dunjakker er perfekte for de kalde sommernettene vi opplever her i Norge.

Fargeutvalg for dunjakker til dame

Om du leter etter en dunjakke til dame for bruk i sommer, finnes det flere gode alternativer. Mest sannsynlig vil du nok ønske deg en ordinær dunjakke eller dunparka.

Da kan du velge mellom farger som Phantom (sort), Forest Night (grønn), Rose Violet (rosa), Jet Black (sort), Navy (blå), Shadow Grey (pudder rosa), Deep Well (blå)

Svart/Leopard er også mulig å få om du velger en Mira vrengbar dunjakke. Det som kanskje er aller mest spennende i vårt utvalg, er at mange av fargene her passer godt til klassiske sommerantrekk.

Hvilke egenskaper har våre sommer dunjakker?

Skal du finne en dunjakke til dame i sommer, er det flere egenskaper som er viktige å tenke på. Flere av våre dunjakker er vanntette, noe som er kjekt når de største regnstormene kommer ut av det blå. De holder deg da også ikke bare tørr, men varm i tillegg.

Brystlommer og sidelommer er ikke bare praktisk for å holde hendene varme på vinteren, men de fungerer også som fine lagringsplasser for mobiler og mer på sommeren. Flere av våre dunjakker kommer også med hette, som du kan velge å ta av på de litt varmere dagene.

Flere av våre dunjakker til bruk i sommer har en vannsøyle på 10 000 mm. Det skal en god del vann og en god del trykk for å trenge gjennom materialene våre dunjakker er laget av.

Hvilke materialer består dunjakkene av?

Alle våre dunjakker er laget av sterke materialer. Nylon og polyester går igjen for flere modeller, og det er også mange som har vannavstøtende back coating. Dette sikrer deg i både sur vind og tunge regnstormer. Dette er med andre ord ikke bare varme jakker.

90/10 sertifisert dyrevennlig gåsedun går igjen i våre dunjakker, og for de som benytter alpakka, er dette også et materiale vi sikrer dyras velferd ved bruk av. Vi er stolte av å vise frem vår omtanke for dyrene.

Fra et kvalitetsperspektiv, liker vi også å skryte av våre YKK glidelåser. Våre kunder fortjener kun det beste, og derfor har vi valgt de mest levedyktige glidelåsene i markedet. Disse varer virkelig over lang tid.

Slik vasker du din dunjakke

Vaskeinstruksjonene varierer noe fra dunjakke til dunjakke, men de er mer eller mindre de samme. Skal du bruke en dunjakke til dame i sommer, vil du helt sikkert merke skit og flekker ved bruk over lengre tid.

Benytt mild såpe, få omdreininger, og lave temperaturer (ikke går over 30 ℃). Deretter skal du benytte tennisballer i tørketrommelen og gjerne la den kjøre flere ganger på en lavere temperatur, helt til dunjakken er tørr. Uansett hva du gjør – les instruksjonene nøye om du er i tvil.

Når mottar jeg dunjakken?

Leter du en sommer etter dunjakke til dame, er det naturlig å undre seg hvor lang tid det tar å få denne i posten. Vi kan i hvert fall garantere at de aller fleste pakker allerede forlater vårt lager innen 24 timer etter bestilling.

Alle forsendelser under kr 2000,- nok koster kr 190,-, over kr 2000,- nok sendes gratis i Norge. Retur koster 190,- mens bytte innenfor samme varenavn til annen str eller annen farge er gratis. Din dunjakke sendes fra oss innen 24 timer etter ordren er plassert. Deretter kan du forvente pakken innen 5 virkedager. Vårt lager er stengt lørdag og søndag, derfor avviker 24 timer i helger/helligdager, kan også forekomme avvik under salg da det er ekstra stor pågang

Dersom du ikke skulle bli helt fornøyd, står du fritt til å sende pakken i retur – det koster kr 190,- som trekkes fra refunderingen. Vi har troen på våre dunjakker til damer, og du kommer til å elske den!

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter