Tynn dunjakke

Tynne dunjakker til barn er fine for de kjølige kveldene både på sommeren, høsten og våren. Dessuten er dette også et fint plagg å ha flere av vinterdagene. Tynne dunjakker sikrer høy komfortabilitet og den varmen en trenger, samt at de ofte lar barna opprettholde den stilen som så mange av dem er opptatte av.

Hvilke farger har deres tynne dunjakker til barn?

Våre tynne dunjakker til barn kommer i fargene Deep Well (sort) og Forest Night (grønn). Dette er to moderne farger som vil passe med de aller fleste klærne som norske barn vanligvis går i. Det er spesielt fordi fargene er matte og ikke glinsende og utstrålende.

Barna, og da spesielt jenter, er ofte veldig opptatt av hvordan klærne deres ser ut. Velger du tynne dunjakker til barna, vil de garantert sette pris på det litt mer sporty uttrykket. Fordelen her er helt klart at komfortabilitet og fleksibilitet kombineres med den varmen du som forelder synes er viktig.

Egenskaper hos tynne dunjakker til barn

Den kanskje mest åpenbare egenskapen hos tynne dunjakker til barn, er at disse er lettere og mer fleksible. Jakkene er rett og slett mer komfortable å ha på seg når det ikke er veldig kjølig ute, men fortsatt kaldt nok til å ha på seg en jakke.

Disse jakkene kommer allikevel ofte med hetter, håndleddsvarmere, og flere andre gode egenskaper for å holde deg varm. Hals i fleece er en av de egenskapene våre jakker følger med, slik at den kalde luften ikke vil sive inn noe sted.

Avtakbar hette, samt front- og sidelommer, er også fine egenskaper våre tynne dunjakker til barn har. Lommene kan for eksempel brukes til å oppbevare ting i, eller simpelthen for å holde hender varme når barna har glemt hanskene sine hjemme.

Disse materialene brukes i tynne dunjakker til barn

Vi velger alltid kvalitet i våre dunjakker, både til voksne og barn. Dessuten er faktorer som komfortabilitet, fleksibilitet, og ikke minst dyras velferd viktig for oss. Duratech-materialet vi benytter oss av sikrer ikke minst at våre tynne dunjakker til barn også er vanntette.

Alle våre tynne dunjakker til barn benytter 80/20 sertifisert dyrevennlig gåsedun. Dette merket fronter vi stolt, fordi det viser vår dedikasjon til å ta vare på dyrenes velferd i produksjonsprosessen.

Vi er også stolte av å fronte det faktum at vi benytter YKK glidelåser. Disse er ikke uten grunn regnet som noen av de beste i verden – levetiden er nemlig meget lang. De slitesterke glidelåsene tåler en god del juling, selv fra de mest ivrige barna.

Tips til vask av dunjakke til barn

Skal du vaske dunjakke til barn, er det et par enkle steg du bør følge. Lukk først alle glidelåser til lommer. Bruk deretter mild såpe og et program med få omdreininger og maksimalt 30 grader for best resultat.

Tørkeprosessen bør helst gå gjennom en tørketrommel. Her kan du sette trommelen til en lav temperatur, for deretter å kjøre dette programmet flere ganger. Vi anbefaler å bruke tennisballer i tørketrommelen mens du tørker dunjakken.

Frakt av tynne dunjakker til barn

Fraktordningene våre er de samme for dunjakker til barn og for dunjakker til damer. Du får gratis frakt på enhver ordre over 2000 kr, og vi pakker den ned innen 24 timer etter din bestilling. Deretter tar Posten maks 5 virkedager på å levere pakken. virkedager på å levere pakken.ed retur trekkes kr 190,- fra returbeløpet

Vi tilbyr på toppen av gratis frakt også gratis retur. Det betyr at om du ikke skulle være fornøyd med en av våre tynne dunjakker til barn, så kan du kostnadsfritt sende den i retur. Vi tror derimot at du vil elske våre tynner dunjakker til barn.

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter