fbpx

Vær forsiktig!

Vi er stolte av å ha godt med fill power i dunjakkene våre. Men visste du at jo tykkere dunjakke du har på, jo farligere å kollidere med bil?

Les mer

Sommertid

Endelig kan vi kjenne varmen fra solen, og det er snart på tide å pakke bort de varmeste dunjakkene.

Les mer

Must Have

Selv om det er vanskelig å velge ett favorittprodukt, så skal vi fortelle dere akkurat hvilket produkt som er våre must have denne våren.

Les mer

Følg drømmene!

Vi har drømmejobben. Helt seriøst! Vi designer og produserer klær som vi elsker. Men å beskrive kolleksjonene og strø om oss med superlativer er vanskelig. Derfor får vi hjelp av skribent Kristin Rødland Buick. Hun får frem essensen i det vi mener.

Les mer

SS20 -Behind the scenes

Et sikkert vårtegn for oss er lansering av ny kolleksjon. Og nå er det like før. Her er en liten behind-the-scenes sniktitt fra en fotoshoot vi hadde på Hvaler.

Les mer

Kristin

På innsiden av jakkene våre er det brodert inn en hilsen fra Maja og Thea. For Fleischer Couture er oss to. Men vi hadde ikke vært der vi er i dag uten en masse flinke folk rundt oss. En av dem er Kristin. Fotograf. Venninne. Og en av de vakreste modellene våre, syns vi.

Les mer

#GreenFriday

Som en motsats til neste ukes kjøpehysteri gir vi overskuddet vårt fredag 29. november til Regnskogfondet. Fordi å beskytte regnskogen er å bremse klimaendringene.

Les mer

Tines Favoritter

Vi spurte nybakte tobarnsmor Tine Monsen om den fineste opplevelsen hun hadde hatt i en av jakkene våre. En kjærestetur til Island for litt under et år siden ligger friskt i minne.

Les mer

Dunjakkens historie

Fra luftveisbeskytter i Washington til gangsteruniform i New York og ballkjoler i Milano. Dunjakkens historie er en underholdende blanding praktiske antrekk, statementplagg og luksuriøs ekstravaganse. Et sted innimellom der finner du Fleischer Couture.

Les mer

Gratis retur

Handle bekymringsfritt

Rask levering

Vi sender neste dag

Gratis frakt

Ved kjøp over 1000kr

Meld deg på nyhetsbrevet