Et sikkert vårtegn for oss er lansering av ny kolleksjon. Og nå er det like før. Her er en liten behind-the-scenes sniktitt fra en fotoshoot vi hadde på Hvaler.

Regulus dunvest er passe oversized og gir følelsen av å gå med en lett og luftig sommerdyne. Deilig for vår danske modell Johanne Rendtorff, som hadde t-skjorte og latet som det var sommer i oktober mens vi andre hadde dunkåpe og lue!

Vi viderefører det klassiske, feminine og sporty uttrykket i sommerkolleksjonen, samtidig som vi løfter inn noen av vårens trender med dempede rosa beige farger og volumiøse plagg.

Siste finish fra stylist Afaf Ali og hår og makeup-artist Jens Wiker.
Libra regnponcho for enhver anledning der det kan bli regn. Kan brukes over jobbantrekk, på festival og på rusletur over svaberg.
Bildene er tatt på vakre Asmaløy, som er en del av Ytre Hvaler, Norges eneste Nasjonalpark under vann. Den ligger helt ytterst i Oslofjorden og beskytter blant annet utrydningstruete dyr som selarten steinkobbe og korallrevet som ligger der.
Mizar er en flortynn, prikkete anorakk som beskytter fra det kjølige draget i luften, samtidig er den så lett at du knapt merker at du har den på deg. 

SS20 består av flere jakkemodeller enn vi har hatt tidligere. Vi mener vi har vært enda bedre på å kombinere det funksjonelle, sporty og feminine i år. Det gjør jakkene veldig allsidige.

Fashionfotograf er Janne Rugland, og behind-the-scenes-fotografen er vår venninne Vibeke Stoltenberg Mellbye.

Gleder oss til å vise dere resten. Kolleksjonen er i butikkene fra slutten av februar.

Risk-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

On all orders in Norway and for orders over 200USD/200EUR worldwide.

Join our newsletter