Møt våren i en klassisk trenchcoat

Endelig er det tid for å pakke vekk parkasen og finne frem en lett vårjakke. Trenchcoaten er superhot denne våren.

Til og med vi i Fleischer Couture syns det er deilig å pakke bort de varmeste dunjakkene når våren kommer og finne fram noe lettere. Noe man kan slenge på seg på vei ut og være både sporty og fin.

Trenchcoaten har preget både moteuker og instagrams influencere denne våren, men den er også en tidløs klassiker som kan hentes frem fra klesskapet år etter år.

Den kan styles opp med hæler og sneakers og jeans. Kombiner med like fargenyanser for et klassisk uttrykk eller gjør den til et statementplagg sammen med sterke komplimentærfarger. Ha trenchcoaten åpen og flagrende eller kneppet med belte i livet til en karakteristisk silhuett.

Nash Trench Coat er en klassisk kåpe som treffer den perfekte balansen mellom feminin og sporty. Praktisk design og flatterende snitt gjør den til en vinner både til hverdag og fest. Nash Trench Coat er laget i et ekstra lett materiale uten glidelås og fôr, og er lett å pakke sammen og ta med seg i vesken.

Kåpen lukkes med to trykknapper og belte i livet. Den har to sidelommer og en ton-i-ton logo er brodert nederst ved ermet. Den er laget i vanntett og vindtett PU-behandlet polyester med tapede sømmer, to trykknapper i åpningen og ekstra beslag over bryst og rygg. Kåpen er normal i størrelsen.


Peace & love, Thea og Maja

Risk-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

On all orders in Norway and for orders over 200USD/200EUR worldwide.

Join our newsletter