Selv om det er vanskelig å velge ett favorittprodukt, så skal vi fortelle dere akkurat hvilket produkt som er våre must have denne våren.

Maja er designeren i Fleischer Couture. Hun står opp ved soloppgang for å meditere og ta en yoga økt. Hun liker alt som heter aktivitet og våre kolleksjoner er designet deretter. I tillegg til å være over gjennomsnittet sporty, så er Maja veldig glad i naturen. 

Taurus er mitt favorittprodukt denne våren. Den er så fresh og myk og passer til alt! I tillegg så er det ett stort pluss at den er lagt av resirkulerte plastflasker! Jeg bruker den til alt fra teltturer med familien til over lette sommerkjoler.”

Thea liker seg også best ute, men er ikke i nærheten så sporty som sin makker. Hennes favoritt aktivitet er lange turer med boxeren Oskar.

“Jeg digger Libra Poncho! Jeg har alltid dårlig tid om morgningen og rekker sjeldent og tenk gjennom hva jeg skal ha på meg. Hunden må luftes før kidsa skal på skolen og i barnehage og da er ponchoen perfekt. Bare å slenge over en tykk ullgenser eller dunjakke når det er kjølig eller over en tshirt når det er varmere. Den er jo egentlig hovedsaklig til regnvær, men jeg bruker denne hver morgen uansett vær.”

Stine elsker å løpe! Både ute og inne. Hun har alltid et løp og trene seg opp til. 

Mizar er min favoritt. Den er lett, pustende og med god bevegelse. I tillegg føler jeg meg fresh i den. På varme dager har jeg likevel jakken med på tur. Den er så lett at jeg ikke merker at jeg har den bundet rundt livet når jeg løper. Det er deilig å kunne ta på seg jakke når jeg løper i mer skyggefulle områder eller hvis det blåser opp. Jeg liker nok Mizar Anthracite aller best. Den funker veldig bra til resten av treningsgarderoben min.”

Line er veldig glad i å være ute. På gården sin i Vollen er det kort avstand til både turer i skogen og på sjøen. Scuti er Line sin favoritt. 

“Jeg er alltid litt frossen, så Scuti er mitt go-to produkt. Jeg har den på meg hver eneste dag. Om det så er på seiltur eller for å hente barna på skolen. Jeg er veldig glad i fargen White Peach akkurat nå. Passer til både kjoler og jeans. Må innrømme at jeg ofte sitter med den inne på kvelden også. Det er som å være pakket inn i en lett sommerdyne.”

Risk-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

On all orders in Norway and for orders over 200USD/200EUR worldwide.

Join our newsletter