Kristin

På innsiden av jakkene våre er det brodert inn en hilsen fra Maja og Thea. For Fleischer Couture er oss to. Men vi hadde ikke vært der vi er i dag uten en masse flinke folk rundt oss. En av dem er Kristin. Fotograf. Venninne. Og en av de vakreste modellene våre, syns vi.

Kristin Saastad-Ravnaas tar nydelige stemningsbilder, gjerne i sånn lav vintersol som er ute nåfortiden. Hun har alltid med seg kamera og knipser masse, så bildene blir naturlige og aldri oppstilt. Aller best liker hun å ta bilde av barna sine, og det passer oss utmerket.

I tillegg er hun en aldri så liten linselus selv, og tar gjerne en selfie eller 50!

Vi har kjent Kristin siden barneskolen, men det var først senere vi ble gode venner. Vi var seks gründerjenter som startet for oss selv samtidig, og vi støttet og heiet hverandre frem. Det var Kristin og kollegaen hennes som tok de første kampanjebildene for oss. Kristin var raus og stilte opp både foran og bak kamera.

Kristin elsker klær. Hun har aldri vært redd for å skille seg ut, og var en av de første som brukte farget alpakkapels på Polaris-kåpen.

– Polaris har vært min ‘go to’-jakke i alle år. Er aldri kald i den og det er lett og gøy å variere med ulike pelser i ulike farger.

Men hun er ikke bare picture perfect, hun er også fin og fryktelig rar. Kristin kan alle de cheezy uttrykkene fra Keeping up with the Kardashians. Hun snakker på inn- og utpust. Hun lærer seg alle movsa til flash mob-dansen i sluttscenen på The Affair. Og danser til morgensola kommer.

Da er det ut med kamera igjen.

Risk-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

On all orders in Norway and for orders over 200USD/200EUR worldwide.

Join our newsletter