En av de største gledene med å få barn er å dele fine
naturopplevelser med dem. Men da må de være godt kledd!

Kvalitet, allsidighet og bevegelighet er basis for alle våre klær. Hvorfor skal ikke det også gjelde for barneklær? Fleischer Couture Kids er av like høy kvalitet som den voksne kolleksjonen. De er varme, slitesterke og har stor bevegelighet.

Stella Kids dunjakke, Polaris Kids dunkåpe og Vega Kids lett dunjakke ligner voksenmodellene, men det er ingen små knapper eller deler som kan settes fast i halsen. Hetten er festet med trykknapper. Det er ingen fluorstoffer eller andre helsefarlige stoffer i yttermaterialet.

Cashmere-settene våre til barn er helt kløfrie. Cashmere-fiberen er silkemyk og har en varmeregulerende effekt. Vi har bukser og genser med striper eller stjerner, og luer med eller uten dusk.

Både cashmere og dunjakker går fint i vaskemaskinen på ullprogram eller 30 grader med mild såpe. Cashmeren må lufttørke, men en runde i tørketrommelen på lav varme med et par tennisballer «fluffer» opp dunen i jakkene. Slenger du med en isbit, blir du kvitt det meste av skrukkene også.

For å holde prisen så lav som mulig, selger vi barneklærne bare på nettsiden vår. Fleischer Couture Kids er kvalitetsplagg som varer og jakkene skal kunne arves flere ganger. Har du ikke noen å gi videre til, håper vi at den blir solgt på finn.no eller lignende.

Er du heldig å ha arvet eller kjøpt en brukt? Hva med å friske den opp med en ny alpakkapels i mørk eller lys blå, rosa eller vinrød? Ton-i-ton eller kontrastfarge, la den nye eieren få velge!

Peace & love
Thea og Maja

Risk-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

On all orders in Norway and for orders over 200USD/200EUR worldwide.

Join our newsletter