Noen jakker går aldri av moten. Moren til Majas saueskinnsjakke fra 60-tallet er en sånn jakke. Den har alltid hengt der som en juvel i klesskapet. Nå kan flere smykke seg med den.

Med inspirasjon og kjærlighet til mamma Anne Grethes orginaljakke, har vi laget Acrux – en oppgradert versjon som er lettere og mer behagelig i passformen.

Og mens vi jobbet med den oppdaget vi at den var minst like kul med vrangsiden ut! Det betyr at du får to jakker, med helt ulikt uttrykk, i et og samme plagg.

Med skinnsiden ut har du en jakke i klassisk 60-talls stil, og med ullen ut får du en mer oversized og avslappet stil som treffer høstens motebilde.

Siden du får to i en kan du variere uttrykket og ha den i skapet i årevis uten å bli lei av den. Det er nemlig det vi håper på: Å lage kvalitetsprodukter i klassisk design som man bruke i år etter år.

Akkurat som moren til Majas jakke har gått i arv, håper vi at Acrux er en jakke som kan gå i arv i generasjoner. Derfor følger det med en egen oppbevaringspose som beskytter lammeskinnet. Som et smykke i klesskapet, som man må ta godt vare på.


Peace & love
Thea og Maja

Risk-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

On all orders in Norway and for orders over 200USD/200EUR worldwide.

Join our newsletter