Fleischer Couture x Kvadrat Innvik

Ullfabrikken i Innvik så dagens lys i 1890. I naturskjønne omgivelser har denne moderne tekstilfabrikk  produsert tekstilet Sisu til beltet vi har brukt på vår Rigel dunkåpe.

SYLVIA NORDSKAR

Navn: Sylvia Nordskar Yrke: Ultra- og fjelløper i verdenstoppen. Jobber med revisjon, finans og treningsveiledning utenom konkurransesesong Alder: Akkurat fylt 30 år! Hva er ditt bærekraftige hverdagstips? Å handle norsk og lokal mat, lage kreative retter av matrester, og ta sykkel eller joggesko for ærend og pendling er alle enkle bærekraftige hverdagsgrep for meg. På idrettsarenaen … Les mer

TEAM REBELLA

REBELSKE JENTER Crew: Team Rebella, all womens crew Navn:  Philoxenia Boat: IMX45 All-female crew! Forrige helg gikk Ferder steilaset av stablen, og outfiten til team Rebella var fra Fleischer Couture. Kledd i Trail shorts og longsleeve, ser Team Rebella like stilig ut som de er dyktige. Disse høykvalitetsplaggene gir komfort og fleksibilitet, slik at teamet kan … Les mer

Oppbevaring av vinterdun

Om dunjakken din trenger en vask, så bør det gjøres før den pakkes bort.  Dersom jakken er veldig skitten  på ermene eller kragen eller har fått noen stygge flekker, så….

Unngå trafikkfarlig bruk av dunjakker

Vi er stolte av å ha godt med fill power i dunjakkene våre. Vi snakker om dette hvert år, men visste du at jo tykkere dunjakke du har på, jo farligere å kollidere med bil?

Merete Bø

Hun er utdannet sommelier, har vunnet flere mesterskap for vinkelnere, har Norges mest potente smak og er kjent fra podcasten “Jeg kan ingenting om vin” . Vi blir inspirert av denne hardtarbeidende vossingen som de fleste av oss har blitt godt kjent med under covid lock downen.

Kjøp en jakke med en historie

Fleischer Continues er vår gjenbruksplattform, hvor vi har som mål å gi plaggene våre en lengre levetid gjennom reparasjon og videresalg. I dag har vi lagt ut noen helt unike jakker. Reparert, pimpet opp og klare for ett nytt liv!

Fleischer Continues

Fleischer Continues is our recycle initiative, where we aim to give our garments a longer life through repair and resale.

Helene Ragnhild

Yrke: YogaErnæringsrådgiver, influenser og gründer av Glødende kosthold, en kosthold- og livsstilskurs som tar deg fra sliten og oppblåst til å stråle innenfra og ut

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter