Tina Skarbøe

Som en person som elsker hardt, brenner Tina lidenskapelig for kvinnehelse og barns rettigheter. Hun er ikke redd for å bruke stemmen sin der urettferdighet rår. Tinas tro på en bedre fremtid reflekteres også i hennes bærekraftige hverdagstips.

Vær forsiktig!

Vi er stolte av å ha godt med fill power i dunjakkene våre. Vi snakker om dette hvert år, men visste du at jo tykkere dunjakke du har på, jo farligere å kollidere med bil?

Camilla Wold Knudsen

Har du kanskje sett Camilla før? Det var hun som gav en lusekofte til Borris Jeltsin, Hun har vært reporter i God Kveld Norge, Gullruten og under OL i Tokyo og i Bejing.

Camilla er en solstråle med en smittende latter og et misunnelsesverdig energinivå!

EDVARDA x Fleischer Couture

Edvarda is passionate about the aesthetics of fashion advertising and not least fashion illustration! Together with Fleischer Couture, she has had the opportunity to explore the boundary between art and fashion

EN KJÆRLIGHETSHISTORIE

Vi setter enormt stor pris på alle e-postene vi mottar, og mange sender en mail bare for å fortelle hvor fornøyde de er med dunjakkene fra oss.
Disse tilbakemeldingene betyr alt for oss og inspirerer oss til å fortsette å levere produkter som oppfyller deres forventninger.

SCENIC VIEWPOINT

Stjerne, sol, blomst og snøkrystall. Logoen vår har blir forbundet med mye forskjellig. Men faktisk er den inspirert av kartsymbolet “særdeles vakkert utsiktspunkt”

SIRI ØSTVOLD

Fridykker med norgesmester-titler og ti nasjonale rekorder.

Vår emballasje

Vår emballasje er produsert i resirkulert polyester (rPET). Skapt for å beskytte produktene, samtidig som den beskytter planeten vår.

Fleischer Couture x Kvadrat Innvik

Ullfabrikken i Innvik så dagens lys i 1890. I naturskjønne omgivelser har denne moderne tekstilfabrikk  produsert tekstilet Sisu til beltet vi har brukt på vår Rigel dunkåpe.

SYLVIA NORDSKAR

Navn: Sylvia Nordskar Yrke: Ultra- og fjelløper i verdenstoppen. Jobber med revisjon, finans og treningsveiledning utenom konkurransesesong Alder: Akkurat fylt 30 år! Hva er ditt bærekraftige hverdagstips? Å handle norsk og lokal mat, lage kreative retter av matrester, og ta sykkel eller joggesko for ærend og pendling er alle enkle bærekraftige hverdagsgrep for meg. På idrettsarenaen … Les mer

Hassle-free shopping

Free exchanges or hassle-free returns

Fast delivery

We ship the next day

Free shipping

For orders over 500 NOK

Join our newsletter