Acrux – et arvestykke

Acrux – et arvestykke

Noen jakker går aldri av moten. Moren til Majas saueskinnsjakke fra 60-tallet er en sånn jakke. Den har alltid hengt der som en juvel i klesskapet. Nå kan flere smykke seg med den.

Med inspirasjon og kjærlighet til mamma Anne Grethes orginaljakke, har vi laget Acrux – en oppgradert versjon som er lettere og mer behagelig i passformen.

Og mens vi jobbet med den oppdaget vi at den var minst like kul med vrangsiden ut! Det betyr at du får to jakker, med helt ulikt uttrykk, i et og samme plagg.

Med skinnsiden ut har du en jakke i klassisk 60-talls stil, og med ullen ut får du en mer oversized og avslappet stil som treffer høstens motebilde.

Siden du får to i en kan du variere uttrykket og ha den i skapet i årevis uten å bli lei av den. Det er nemlig det vi håper på: Å lage kvalitetsprodukter i klassisk design som man bruke i år etter år.

Akkurat som moren til Majas jakke har gått i arv, håper vi at Acrux er en jakke som kan gå i arv i generasjoner. Derfor følger det med en egen oppbevaringspose som beskytter lammeskinnet. Som et smykke i klesskapet, som man må ta godt vare på.


Peace & love
Thea og Maja

Join our newsletter

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for fleischercouture needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page